Post by kargomachoume on Feb 12, 2022 5:21:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ משאב תקלות קודים ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
זה הגרוע ביותר אי פעם, במשחק לא תחרותי שלא כרוך בטרופים דיווחו לי פעמיים רק בגלל שמשחק התדרדר לי. למרות שזה היה דמות חדשה אז זה היה ברור שאני אהיה כזה בזה. מכעס מחקתי את המשחק. תהנה מהביקורת הרעה שלך מקווה שתזדמן למערכת הדיווח ותבדוק במדויק את האדם המדווח או לפחות אין לך דיווחים על משחק לא תחרותי.
למשחק הזה יש יותר מדי היבטים שליליים. ואגיד לך מה, סקינים הם במחיר מופקע מאוד. כמו כן, לשחקנים חדשים יהיה קשה כי זה מטונף מכדי להשיג גיבורים חדשים, לעזאזל, אפילו סמלים (חלק חיוני מהמשחק) הם יותר מדי לטחון. הבא הוא שגיבורים חדשים הם באופן עקבי OP, הם ממשיכים לשחרר את גיבורי ה-OP החדשים האלה. אני בספק אם מחשבה רבה הושקעה בעיצוב אלה. לבסוף, כמעט כל פרס גדול באירועים מוסתר בחומות תשלום ענקיות. אין rng מעורב, הם רק רוצים $$$
אז למה הכנסתי את זה לכוכב 1 כי יש לך יותר מדי באגים הבאג הראשון הפינג אם אני אשחק 5 משחקים הפינג שלי יהיה אדום ואם אני אשחק במצב המהירות המסך שלי יהיה שחור תקן את הבאג הזה
לאחר העדכון האחרון האפליקציה שלי ממשיכה לקרוס במהלך מסך הטעינה, נכנסת לשדה הקרב..לא מצליחה להתחבר מחדש לאחר כל כך הרבה ניסיונות..מה שגורם לי לדווח כ"AFK"..זה מאוד מטריד ומתסכל..i השקיעו הרבה זמן ודיס למשחק הזה, מקווה שהוא יתוקן בקרוב..אני לא אשנה את הביקורת שלי עד שהיא תתוקן..
משהו לא בסדר עם mlbb בכל פעם שאני נכנס למשחק זה לוקח 11 דקות להיכנס. וכל החברים שלי נעלמו מרשימת החברים שלי כאילו לא עקבתי אחריהם. לפעמים יש שחקנים רעילים וכשאתה מדווח עליהם שום דבר פשוט לא יקרה. רשימת החברים יש באג Bcs זה קורה בכל פעם שאני נכנס בבקשה לתקן את זה. ועלות הסקין כל כך גבוהה, אני מתכוון שלפעמים שחקנים יכולים להרשות לעצמם לקנות סקינים בבקשה, הפוך אותו ליותר נמוך, אני מאוכזב מהעניין הזה.
זה מבאס.... אני לא יכול לפתוח את המשחק. ניסיתי פעמים רבות ופתרתי בעיות. לפני 5 כוכבים עכשיו כבר לא. מה קרה? למה המסך שלי שחור עכשיו כשפותחים את האפליקציה הזו. החיבור שלי טוב מאוד זה 5 גרם. אבל מה לעזאזל ****😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 הם לא תיקנו. זה עדיין היה בפיגור.
כל כך לאגי למרות שהחיבור לאינטרנט שלי הוא הכי מהיר אי פעם אבל המשחק טוב אני אוהב את moba hd hero כמו אדם אחד אמיתי אני מקווה שלכל התאמה יש לך חברים די טובים לקבוצה לא כמו תמיד להתאמן במשחק דרג שופטים זה כל כך חשוב שתתקן אוהב את הנושא הזה במיוחד כמוני ואחרים, אנחנו חולמים להיות מתישהו שחקן מקצוען אבל אני עדיין אוהב את המשחקים שלך תודה שהשגת מובה טובה מאוד כמו זו שאי פעם ראינו בעבר..
המשחק הכי מטופש שנתקלתי בו, משחק מאוד לא הוגן, קבוצה גרועה מאוד, אלגוריתם פגישת משחק טיפשי מאוד. לא יכול לשנות את כל זה?, האם מפתחים כל כך טיפשים לעשות אלגוריתמים כך שהם תמיד מפסידים?. אני אפיץ את כל זה אם זה לא יתוקן בקרוב.
אוקיי אז יש כאן בעיה שהיא כאשר אתה פותח את האפליקציה והיא תקועה במסך טעינת המשחק. אנא תקן זאת כך שהמשחק יהיה מהנה לשחק
אז...עם העדכון האחרון, ניסיתי לפתוח את המשחק אבל... מה שאני מתכוון הוא.. הוא תקוע במסך הטעינה שבו כתוב Game Loading...חיכיתי דקות אבל עדיין זה לא ייפתח ... בבקשה תקן את זה ... אני רק רוצה לשחק עם חברים
לא כי במסך הטעינה נאמר "מפרק מקורות נא המתן." אז אני צריך למחוק אותו שוב. אנא תקן את הבאג הזה!
אני אוהב את האפליקציה הזו. אבל אני שונא את זה בכל פעם שהשתמשתי באפליקציה הזו זה תמיד מפגר. והדאגה המיוחדת שלי היא שאני לא יכול לעלות בדירוג בגלל שהקבוצה השנייה נמצאת בדרגה גבוהה יותר כמו אפי למרות שאני ברמת גראנדמאסטר. אני מקווה שהדירוג הזה חייב להיות באותה רמה/דרגה. אבל בכל מקרה אני כל כך אוהב את האפליקציה הזו 😊 kakaadik lang 😂
לאחר העדכון האחרון, ישנם זמנים מסוימים ביום שבהם לוקח למשחק יותר מדי זמן לטעון. שיפור קל מהעדכון של דצמבר.
Montoon אני נותן לך 2 כוכבים לעת עתה... מאז העדכון בדצמבר הזה.. אני ממש לא יכול לפתוח את ה-ML שלי מהר, זה יישאר בטעינת המשחק במשך זמן רב מאוד כמו שעה אחת אולי או לעולם לא אתחיל לפתוח מחדש את שלי ML עד שהוא ייפתח זה לוקח זמן ופנוי למשחק ML בגלל זה אני מתבטל בהפעלה כי אני לא יכול לפתוח אותו בזמן הנכון והטוב ביותר לשחק בגלל זמן הפתיחה הזה זה ממש מציק לי עד כדי כך שאני לא רוצה לשחק יותר
לאחר כל עדכון או אפילו לא, המשחק נעשה פיגור גדול יותר. אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט שלי. בבקשה שפר את הירחון הזה! אני משחק במשחק הזה כבר יותר משנה וזה ממש מבאס שככל שהשנה עוברת הוא נעשה יותר ויותר מפגר!!!!
המשחק הזה הוא משחק מעניין ונחמד לשחק אבל אני לא יודע למה, ה-mlbb gamw הזה התחיל לפגר במכשיר שלי אחרי מתישהו...אני לא יודע מה הבעיות, מזג האוויר במשחק שלו או ה-divice... ניסיתי להסיר ו מוריד מחדש אבל זה בפיגור כמו קודם... אבל אני בטוח שזה לא כי אם רשתות יגלו את זה.. אז בבקשה בדוק mlbb..ההשהיה הזו מבאסת אותי..
משחק גרוע אל תוריד.
כאשר אתה ב-losestreak, תבקש מהם להתאים את הגיבורים המוגזמים שלהם. הם יציתו אותך ובמקום זאת ילחצו עליך להכריח את החברים שלך לשחק איתך והם לא יתאימו את הגיבור. לסיכום, משתמש בשידוכים לא הוגנים ובשירותי לקוחות גרועים כדי לפרסם את המשחק עם קונספט דומה עם ליגת האגדות: wilddrift.
בבקשה, האם תוכל להוסיף אפשרות בהגדרת הבקרה המאפשרת לי למקם את המצלמה שבה אני יכול להחליק את המצלמה בפינה השמאלית העליונה לא רק בפינה הימנית העליונה. אני תמיד מתקשה לראות את המצב באזור אחר. אני רגיל יותר להשתמש באצבע המורה השמאלית שלי מאשר הימנית בזמן שאני מנסה לחבר מיומנות. אני אשמח מאוד אם תשקול את הבקשה שלי כמו גם כל שחקן אחר שחווה בעיות כמוני.
משחק פנטסטי
MOONTON, אנא תקן את מערכת הדיווח "שליחת מילים לא מתאימות" אפילו האיות נכון והכוונה שלך טובה, אתה עדיין יכול להיות מדווח על ידי הצוות או האויב שלך אם יש "***" במילים שלך. אני מוצא את הדבר הזה מעצבן בגלל שהוא מפחית את ציון האשראי והשתתק למשך שעתיים. קשה לתקשר עם חברים לקבוצה בצורה כזו וזה משבש את הצוות בכללותו בגלל חוסר תקשורת. בבקשה תקן... יותר כיף לתקשר בגרסה הקודמת שלך, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה
תודה. אני אוהב את המשחק הזה, אני חושב שכל מה שאנחנו צריכים לעשות זה להיות משתמש אחראי כל הזמן. ציון האשראי שנוכה לחשבונך הוא סביר, אבל לפעמים זה לא הוגן. בכל מקרה המשחק הזה גורם לי להרגיש שאני לא לבד. אני יכול להקל על הלחץ שלי דרך המשחק הזה. אני מתנצל אם לפעמים אני עושה כמה טעויות. תודה לך MLBB 💝💝המשחק הכי טוב בשבילי. EternalMonarch מגיע לך דירוג 5 כוכבים ✅
בכל פעם שאני מרגיש מדוכדך ומתח במציאות, אני אכנס למשחק ואשחק. גם לשחק עם חברים זה ממש כיף. אבל לפעמים אני מרגישה כל כך לחץ בגלל losestreak. לא משנה כמה כוכבים איבדתי, אני לעולם לא אוותר לשחק ולדחוף דרג סולו. זה בסדר ליפול שוב ושוב, אתה יכול להתאמץ כדי לשפר את המיומנות שלך. הגיבור האהוב עליי הוא Gusion והפייבורול שלי הוא Assasin. לא אכפת לי כמה אני נהיה מנטלי ומשוגע כל פעם מחדש כי אני באמת אוהב את המשחק שלך, מונטון. תודה.
Mobile Legends: Bang Bang Action cmii
אני אוהב את המשחק הזה אבל מאז שהעדכון האחרון יצא הוא היה גרוע הפינג כל הזמן עולה ככל שהמשחק מתקדם והמשחק שלי ממשיך לקרוס כשאני משחק במצב ארקייד וכשאני בבחירת דראפט זה פשוט מבאס לי אני אודה אם תתקן השגיאה הזו. אבל חוץ מהשגיאה כולכם עשיתם עבודה מצוינת במשחק המשיכו כך.
Moonton אחרי העדכון המשחק המשיך למחוץ עשיתי הכל כדי לתקן את זה אבל זה אף פעם לא עבד.. בנוסף יש משהו ורוד קורה על המסך שלי, כבר ניקיתי הכל וזה לא עבד בבקשה תקן את הבאג הזה.. אתה מתקן רק את הבאג בפרנקו עכשיו אתה מוסיף באגים למשחק שלך... וכדי לנגח אירועים שמגיעים אני חושב שאתה רק רוצה כסף שאנשים יסדרו לך את הקטע שלך moonton..! אני מפסיק במשחק הזה
כמו המשחק והכל, אבל ניכוי ניקוד האשראי הוא בעיה. ציון האשראי שלי נוכה כשאפילו לא הייתי מנותק. הסיבה שנאמרה הייתה שאני מנותק. לא מתקן באגים ופשוט גורע את ציון האשראי שלך
משחק מובה ממש מגניב, טוב גם לשחקנים מתחילים ומתקדמים. יש המון דמויות מגניבות והמון גיבורים נאים וגיבורות יפות. 😉
זה טוב
הרבה אנשים רעילים נמצאים במשחק הזה. חלקם מקללים את בעלי בריתם בגלל היותם "טיפשים" על ששיחקו במשחק הזה, אבל האמת היא שקשה מאוד לשחק במשחק הזה יותר מבעבר. אני מקווה שלא רק תסנן את המילים הרעות אלא גם תסיר את ההודעה. דבר נוסף שאני שונא הוא אפילו כמה אתה מנסה להעלות את הדרגה שלך, זה ירד בסוף העונה. אני מקווה שתסיר חוסר הוגנות מסוג זה
מזכיר את הליג המקורי
אני נתקל בזה מאז שנה שעברה, בכל פעם שאני מזנק באמצעות גיבור כלשהו כשאני בורח, הוא יזנק לעבר האויב, גם אם אכוון לאט לאט לכיוון המקף, הוא לא עוקב אחרי. ואז לפעמים, כשאני הולך ליצור התנגשות משלי, במיוחד אם הגיבור שלי הוא בנדטה, לאחר השימוש ב-ulti אשתמש בפסיבי שלי כדי להיכנס ל-ulti שלי איפה שהאויבים נמצאים, אבל זה לא עוקב אחר ההוראות שלי, והוא יוצא מחוץ ל-ulti שלי . זה תמיד ככה, שהבזבוז הורג.
יהיה טוב יותר אם תוכל להקל על מציאת מערכת החזרת החשבון שלך. הכל בסדר עם המשחק הזה. רק מתישהו זה מעצבן לאבד את החיבור לאינטרנט כשאני מחובר בבירור ל-WiFi.
התק גרוע ל חחח ו יצא כבר חחח בטלפון אז מי צריך את זה
Hole.io আর্কেড dpo
יניהיהידמקלצדחגחדכלעתכ
תעסו פחוט קפטורים נחיצור במסך
Mobile Legends: Bang Bang कार्रवाई urv