Post by kargomachoume on Feb 12, 2022 5:36:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Szeretem a játékot, de annyi pénzt kell jóra költened, hogy megszerezd a jót, nem nyerhetem meg őket
Tetszik a játék
Ez eny picsa játék
Nagyon szeretem ezt a játékot! És tetszik, hogy csak akkor kell hirdetéseket néznem, ha úgy döntök! A játék sokkal jobb lehetne egy kis módosítással. Növelje a grafikus fps-t. Ülj le a csapatoddal, és találd ki, hogyan javíthatod hanghatásaidat! A fegyver és a bomba hangjainak valóban nincs fénye !!! Valóban módosítani kell őket, hogy valósághűbbé hangzanak! És sokkal hangosabban!!!!!!! És kérlek! Könyörgöm ! Ne hagyd, hogy a csalók és hackerek eltérítsék a játékodat!
Őszintén szólva, nagyon szeretem ezt a játékot, de több térkép kell hozzá, és a fegyverek is sokba kerülnek!!! Dupla jutalmat kell hozzáadnod ahhoz, hogy alig kapj 100 ezüstöt, és igen, néhány mérföldkő jutalom 1,5 ezer vagy 2 ezer ezüst, de még mindig nem engedheted meg magadnak, hogy elég erős fegyvert szerezz be! Minden hozzáadást megadok az ingyenes ládákhoz és az aranyhoz, de még mindig nem elég ahhoz, hogy megszerezzem a magasabb szintű fegyvereket. Dobja el a magasabb szintű fegyverek összességét, és adjon hozzá néhány térképet, és 5 * ÉS TÖRLÉS EZT!!
Gratulálok a meg alkotóknak nagyon jó
ez a játék rossz, őszintén szólva, egy órába telt, amíg egyetlen meccsbe betöltődött. Azt is észrevettem, hogy egyes besorolások ugyanazokat a megjegyzéseket fűzik a többihez, de tegyék ugyanazokat a megjegyzéseket, azt hiszem, a játékfejlesztő alig figyel az értékelésekre. Ha a betöltési idő rövidebb lenne, és a fejlesztő odafigyelne az értékelésekre, talán fontolóra venném a játékot, mellesleg egyes értékelések búvárcsillagok, és úgy néznek ki, mintha botok lennének, akik a játékot szebbé akarják tenni, mint amilyen. nem ajánlom ezt a játékot.
Ezért nem értékelem 5 csillaggal, mert nem tudom mozgatni a térképet, mintha hol van a térkép a testreszabásban, 4 ujjas játékos vagyok, de nehéz játszani, meg tudod csinálni, hogy amikor személyre szabom a hud-omat A térképet el tudom helyezni kérem 5 csillagos ígéretre értékelem😊
Nagyon szép játék magas grafikával.Ultra grafikával simán fut a 2gb ramos telefonomban.Javaslom a letöltést. A fejlesztők adják meg a járműveket, például tankokat, autókat stb.
Szerintem ebben a játékban rengeteg lehetőség van. Annyira emlékeztet a vereség napjára. De úgy érzem, hogy valójában csak botok ellen játszom, nem valódi emberek ellen
elég jó néha a játék késik, de ettől eltekintve nagyon jó
Nem olyan szórakoztató, amikor eléred a 35-ös szintet, és rájössz, hogy mindenkinek, aki ellen harcolsz, van elit fegyvere?? Nagyon kiegyensúlyozatlanná válik hirtelen, és ez a fegyverek és páncélok fejlesztésével történik!!! Ellenkező esetben a játék telitalálat. Határozottan szórakoztató, egészen addig, amíg végleg le nem lőnek. Nem fogok egy rakás pénzt kidobni ebbe a játékba. ****Válaszként az Edkon games GdbH; ez érthető, bár lehetne kiegyenlíteni.
Még néhány meccset tudott játszani. Jó volt. A mechanika rendben van.
Módosítanám a fegyverek feloldásához szükséges nyomda mennyiségét. Összességében tetszik.
Nagyon kiegyensúlyozatlan mérkőzés. Egy 37. szintű játékossal párosítanak, amikor csak 12. szinten vagyok. Ez nagyon igazságtalan, mert a fegyvereket csak szintlépéssel lehet feloldani.
A játékban van potenciál, de az összes játékos 85%-a mesterlövészek. szóval ha szereted az inaktív játékokat, akkor neked kell.. ne várj túl sok akciót
Nagyszerű élmény ez a három nap, és utána fizetnie kell a nyerésért, különben meg kell ölni azokat a fegyvereket, akiknek készpénzt kell használniuk vagy sokáig kell játszaniuk, hogy megszerezzék azt a kis mennyiségű érmét. Remélem, hogy megváltoztatják az érmék mennyiségét, miután megnyertek egy macthot, vagy csökkentik a fegyver értékét, különben ez nagyon nehéz lesz
Nagyon élveztem a játékot egészen addig, amíg el nem jutottam a magasabb szintekre, aztán nem volt mód más játékosokkal versenyezni pénzköltés nélkül. A jutalom játékonként nagyon csekély, még akkor is, ha első helyen áll a csapatban. A felszerelések és a frissítések költségeit örökké megtakarítjuk. Eltávolítás emiatt.
World War 2: Shooting Games Akcijske igre mdmw
u3 ziuadD&dâauc91 c@vl 550 ta ek19902 de 40ccy domnule primar profesor lo (7&7yfufur7r7RR 447448<🎊🤣🤣🎊1^jjnnn mp <$?? :'
Úgy tűnik, szórakoztató játék lenne, ha a szerverek játszhatóak lennének, folyamatosan elindulok és üzenetet kapok, hogy a szerverek nem elérhetők
A játékom kezd húzódni... processzor sebességgel kapcsolatos. Frissítettem a játékot, így nem tudom, miért húzódik a játék teljesítménye.
Nagyon jó a játék
Multi geci!!!!
World War 2: Shooting Games Акционе pqky
Még nem játszotam azért adok rá ennyit xd
The Archers 2: Giochi Stickman Arcade pjj
Szórakoztató és addiktív, jó grafikájával, adj hozzá egy kis vért és vért, és több játékost vonz magadhoz, így mesterdarab lesz.
World War 2: Shooting Games მძაფრსიუჟეტიანი buj
Szórakoztató játék, félig könnyű. Ragadási problémája van, gyors betöltés, átlagos minőség A/V grafikában.
Jó szórakozást a játékhoz. A grafika jó, és nincs túl sok kiegészítés
A játék jó volt, de a játékban a waponok olyan drágák
szuper szórakoztató élmény, csak szeretném látni az árak csökkentését
Remek grafika. Nagyszerű hangzás. Tisztességes játékmenet. Jó térképek. Rendkívül fizetős a győzelemért. A fegyverek egyre nagyobbak, a játékosok pedig egyre rosszabbak. Elképesztő, milyen rossz lehet egy játékos, ha fizet azért, hogy nagy fegyvereket szerezzen, fizet azért, hogy immunis legyen a golyókkal szemben, fizessen azért, hogy tökéletes legyen a célzása, és fizetni azért, hogy láthatatlan legyen a radar számára.
Javítást kérek! Vagy nem lép be csatatérre és folyamatosan várni kell több játékosra vagy csatát nem találsz akkor kidob a játékot. Ha ez ki lesz javítva 5*.
Szeretem, hogy ez megküzd a saját szintű emberekkel, de KÉRJÜK, CSÖKKENJÜK AZ ÁRAKAT. Még nem értem el azt a gonosz 30-as szintet, amit a chaten láttam, de eddig elég jó, de nagyobb jutalmak kellenek az 1. helyért, mert alig tudok venni valamit, és mindig az 1. helyet kapom.
Az egyik kedvenc játékom és a fegyverek és térképek választéka lenyűgöző. Azért adtam erre négy csillagot, mert az új frissítés óta, amikor csatába megyek, lefagy, és nem tudok mit tenni, kérjük, javítsa ki. Jó lenne nagyobb térképek és járművek is.
Jó grafika és gördülékeny játékmenet. Kicsit ismétlődő, jó lenne néhány új szint. Ahogy egy másik értékelésben láttam, és csak 3 csillagot kapsz, amint eléred a 35. szintet, új nehézségi szintre emelkedsz, és új emberekkel kell szembenézned olyan fegyverekkel, amelyek úgy tűnik, egyetlen lövéssel ölnek. bármilyen távolságot. Annyira elkeserítő, hogy már nem élvezem. Soha nem kényszerítettek rá, hogy egy reklámot nézzek, szóval ez nagy plusz!
Nem volt rá időd, a fejlesztő cég vagy a felügyeleti rendszer válaszol a panaszaidra... A csata közbeni lefagyások és lemaradások a szerverek alatt megsérülnek, és vagy feltörték, vagy a játékmenedzsment beavatkozik a játékba.....Ez a a by pass..... jobb a call of duty 🖕
World War 2: Shooting Games Action qixj
Jó minőségű játék, a jó élmény összességében csodálatos és élvezetes, de nem engedi frissíteni.
Ez egy jó játék, de van két dolog, amitől az első öt vezethető autó két nagyobb térképet tartalmaz, hogy a mesterlövészek hasznosabbak legyenek. Remélem ezt olvasni fogod. Illetve hogyan szerezheti be a géppuska pisztolyait.
Nagyszerű fizetés a nyerésért, jó grafika, szórakoztató térképek. Több pénzem van, mint a legtöbben, így legtöbbször nyerek. Imádom, amikor az emberek nem költenek pénzt, mert olyan könnyű őket megölni... lol. Őszintén szólva, teljes komolysággal szórakoztató, és nyerni is kifizetődő, a legfelsőbb fegyver vásárlása és frissítése százakba kerül, és vannak páncélzati költségek is.
Ez a játék az egyik legjobb f.p.s. lövészek. Mindig van még hova fejlődni. De nagyon klassz.
Összességében a játék elég jól lekerekített. Az irányított vezérlők kissé kínosak, csak most kezdődnek. Még mindig sokat kell felfedezni, mielőtt valódi bejegyzést tehetek.
Szupi🆗
Szórakoztató