Post by wombralrioutribeg on Feb 19, 2022 23:09:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flower Zombie War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flower Zombie War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ înșeală multe monede ▞▞▞
▞▞▞ Flower Zombie War 2022 version ▞▞▞
Cel mai bun joc când joc acest joc, îmi uit toate tensiunile, îl iubesc
Flower Zombie War સ્ટ્રેટેજી egnv
Volumul nu funcționează. Chiar dacă reduceți muzica la zero, totuși redă muzică. Mai degrabă enervant.
Flower Zombie War Strateegia xjtz
Puteți juca doar pvz și pvz 2
Sky Force Reloaded Arkādes spēles ojpp
jocuri bune 🥰😊
IDIOTUL ACEST JOC ESTE O COPIE A PVZ
Îi voi acorda 3 stele pentru că are nevoie de mai mult caracter vegetal. acest joc este frumos și grozav, dar are nevoie de mai mult caracter, cum ar fi mai multe tipuri de plante și zombi, care iubesc atât de mult acest joc. Voi aștepta noile personaje ^^
Această aplicație este grozavă, dar puteți face limba engleză pentru că nu este engleză
bun joc
Super
гоё тоглоом байна
De ce nu este în engleză? Pare olandeză sau ceva de genul ăsta...
Mh munna
Multumesc bine.
Eh
Poate fi o fraudă, dar este o fraudă bună
unora le place acest joc și altora nu, dar îmi place, fiecare are propriile păreri.
Este un joc de pierdere de timp, deoarece creșterea resurselor vegetale este foarte, foarte lentă și durează prea mult timp pentru a obține o altă resursă, cum ar fi petato sau alte, iar zombii care vin sunt foarte rapid, dar creșterea foarte foarte lentă.
Aplicație foarte frumoasă dhul4306
Bun joc cel mai vechi, domnule
Bun joc. Devine greu la niveluri superioare.
jocuri mai distractive și interesante le iubesc
Un joc bun, dar poate fi mai bun.
Foarte rău
În regulă, acest joc este nasol, știm cu toții că este o înșelătorie pentru a te întreba dacă stele caut pe PVZ. Vreau să spun că pentru 5 stele și alte chestii la care nu-mi pasă, este doar cel mai prost joc nr. 1 Aș dori să văd ceva din ne place ce vor copiii să vadă din el, astfel încât să putem vedea dacă este bine sau nu, dar știm totuși că este o înșelăciune și este super proastă Și ai o evaluare pe care am câștigat-o cu stele, asta doar nasol, este cel mai prost joc vreodată. de PVC și toată lumea știe că este cel mai prost joc
Cea mai proastă aplicație pe care am jucat-o vreodată
Goy sh dee
Acest joc arată ca pvz. Îmi place acest joc, am primit bani reali
imi place tine-o tot asa
Flower Zombie War Strategiya xkz
😎😎😎
Mereu am fost un fan al acestor jocuri, un joc foarte bun
Zoombie thì trâu bò còn cây trồng phải thêm hỗ trợ mới thắng nổi. NPH như cc
Grozav joc! Nu provoacă niciun bug, ușor de operat și devine mai greu la fiecare nivel. Încă îmi place PvZ original, dar am fost frustrat pentru versiunea pentru Android, deoarece există prea multe reclame pentru a obține recompense. Pentru dumneavoastră care v-ați plâns de limbă, vă rugăm să verificați setarea din pagina principală (ecranul din stânga) și să o comutați în engleză. În general, mai greu decât PvZ original. Am rămas blocat la nivelul 28 Flower Zombie War, dar am terminat deja toate nivelurile pentru PvZ.
Flower Zombie War Стратегії yhf
RĂU
🤢👎👎
Întotdeauna se închide
Îmi place acest joc și este la fel ca originalul Plants vs Zombies
بد نیست
O completare FANTASTICA la Plants &Zombies, jocul meu preferat #1!🥰 Incitant și Nou, îl joc în fiecare zi, ore și ore (foarte captivant!) Practic NU reclame enervante, se încarcă rapid, funcționează perfect! FOARTE RECOMANDAT, MULT MAI BUN decât Plants and Zombies 2!!👍Mulțumesc dezvoltatorilor pentru un joc care să mă distreze cu acest virus îngrozitor, blocat în casă! (Cui îi pasă că este ca P&Z? I💙 it!) 🤔Sfat: pentru ENGLEZĂ, PE ECRANUL DE ACASA atingeți SETĂRI în colțul din stânga jos, apoi alegeți steagul Regatului Unit, TERMINAT!🤩👏💜
Flower Zombie War este bun sau rău
Îmi place atât de mult acest joc încât a trebuit să-l instalez în continuare de fiecare dată când îmi reformatează telefonul.
distracție plină de acțiune. place.
Jocul ăsta îl Copiază pe plants versus zombi
در حد دو ستاره اس فقط
power-up-urile nu funcționează corect